DE VÂNZARE Castel, Azrou, Ifrane, Maroc, ifrane

DE VÂNZARE - Cod. 39505

  • Tipologie: Castel
  • Zona: 600 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 3

Unul stă lângă elementele estetice ale palatului Achile Atlasului și admiră admirația stupoarei sale și contemplarea măreției mobilierului spațiului și a detaliilor construcției.

Terenul pe care a fost construit micul palat de lux a fost ales la poalele unui deal înalt înconjurat de spații naturale verzi: selecția locației a fost un exemplu viu al interacțiunii dintre exterior și mediul natural din jur, care permite oamenilor casei să se bucure de natură în capitala Atlasului Marocan și micul oraș elvețian (Ifrane). Posibile obstacole vizuale.

Înconjurat de spațiile verzi din zona tabuului construcției, micul palat în viitor este fortificat din posibilitatea blocării soarelui pentru a construi sau a oricărei pătrunderi a virginității naturii înconjurătoare sau a pasiunii și curiozității vecinului prelung din clădire.
Palatul este păstrat și, în virtutea locației sale, își va menține furnizarea neîntreruptă și neîntreruptă de aer, soare, liniște și intimitate.
Site-ul răspunde la standardele și controalele clădirii rezistente la mișcări tectonice, torente și alunecări de teren, mulțumită lui Dumnezeu în primul rând și datorită selecției site-ului pe o rocă tare fibre vulcanice și geologice, precum și planificarea și proiectarea betonului armat și a barelor de fier antisismice.

Plicul de construcție este un mod verde de a controla climatul și mediul natural Bau Biology de a oferi esențiale pentru sănătate și niveluri de confort și rate rezonabile de temperatură și umiditate. Prin urmare, câmpul și construcția sunt aranjate astfel încât clădirea să fie filtrul sau filtrul de mediu, finalizând sarcina de răcire, încălzire, iluminare sau generarea de oxigen și reducerea pătrunderii gazelor ultraviolete care provoacă boli de piele și cancer.

Inspirat de caracteristicile arhitecturale ale castelelor, forturilor și caselor tradiționale, micul palat a introdus tehnici de arhitectură inteligente pentru a asigura o atmosferă interioară confortabilă, care rupe cu atmosfera externă predominantă și schimbările de dispoziție, datorită adoptării cloșilor duble.
Am folosit gardul cu o centură verde compusă din iarbă naturală, plante aromatice și ierburi de munte. .
Mediul din jurul acestui mic palat tipic Atlantic este, în acest sens, un plămân al acestui corp arhitectural

Pentru a încuraja excursiile de plimbare dimineața și seara în interiorul palatului, pietonul este înconjurat de plante ornamentale și o iarbă naturală, un teren care imită înălțimile și depresiunile naturii, precum și o glazură de calcar până la Taza, într-un mod care estetic și împiedică alunecarea în caz de placare cu faianță cu zăpadă.
Fațada este înconjurată de suprafețe solide amestecate cu deschideri dreptunghiulare de sticlă pentru a ușura observarea ploii și a ninsorilor.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB